26 april, Oranjeparty 2017 in het teken van ABRAHAM

In 2016 startte het oranje comité B-L met de organisatie van een nieuw evenement: De Oranjeparty. In 2017 wordt opnieuw een oranjeparty georganiseerd aan de vooravond van koningsdag. Op woensdagavond 26 april is jong en oud, man en vrouw vanaf 20.00 uur van harte welkom in het Gildegebouw.

Belangrijk, de entree is gratis, maar…. we zouden het leuk vinden als bezoekers zich zouden kleden in oranje Abraham of Sarah kledij. Het is in Beek en Loerbeek immers gebruikelijk  om extra aandacht te schenken aan de 50stegeboortedag van een jarige. Onder het genot van een oranjebittertje en een hapje en drankje kan men terugkijken op vorige jaar en verhalen uitwisselen over onze jarige koning die op de 27ste april Abraham zal zien.

De avond wordt muzikaal omlijst met sfeer en dansmuziek van DJ Angelo Buiting. Deze avond is weliswaar geen gildefeest zoals de Beekse kermis maar is wel georganiseerd in de trend van het traditionele kramentellen op de zaterdagavond voorafgaand aan de kermis of zoals het bijzonder gezellige “Knappen & Knallen” event recentelijk op oudejaarsdag.

De Oranjeparty is geen Koningsnacht gebeurtenis. Bezoekers kunnen na afloop van de Oranjeparty nog volop vertier zoeken tijdens een Koningsnacht in Arnhem of Doetinchem. Het oranje comité hoopt van ganser harte u te mogen begroeten op de Beeks-Loerbeekse Abrahams Oranjeparty.

Evenementen

Geen evenementen

 

Laatste nieuws

Uitslagen Kermis 2017

Bekijk hier alle uitslagen van de de kermis 201:

Volwassenen

Jeugd

Uitslagen Schuttersfeest 2017

Bekijk hier alle uitslagen van het schuttersfeest 2017.

 

Video kermis 2014